Finikor_logo

Autonsuojaus CARLIFE on autojen ruosteenesto-, pesu- ja puhdistuskäsittelyihin erikoistunut yritys Kangasalassa.

Olemme Finikor-ketjun valtuuttama takuusuojaamo ja ruoste-expertti. Ruosteenestokäsittelymme täyttää SFS-laatustandardin ja on laatuvalvottua. Käytössämme on luotettavat standardin hyväksymät ruosteenestoaineet, patentoidut erikoissuuttimet, digitaalitekniikalla tehdyt ruosteenesto-ohjeistot kaikista yleisimmistä automalleista.

Käytössämme on luotettavat standardin (SFS 4086, 4087, SIS valmistus ISO 9002) mukaiset finikor-ruosteenestoaineet, patentoidut erikoissuuttimet ja digitaalitekniikalla tehdyt ruosteenesto-ohjeistot kaikista yleisimmistä automalleista.

Toimipisteessämme olemme suojanneet tuhansia uusia ja vanhempia autoja alustaan kohdistuvilta mekaanisilta rasituksilta, kuten kiveniskemiltä ja suolauksen aiheuttamalta korroosiolta. Asiakkaamme ovat saaneet käyttöönsä auton, jonka kori ja arvo on kestänyt pidempään. 

Vuosien ajan olemme erikoistuneet myös suojaamaan asiakkaidemme autojen maalipintoja tehokkaalla Finikorin Brilliant maalipinnan takuukäsittelyllä. Käsittelyn avulla auton maalipinta kiiltää ja on helposti pestävä vuosiksi eteenpäin. Tekemämme käsittelyt kestävät jopa automaattipesut.  

Teemme toimipisteessämme myös Lokari-sisälokasuojien asennuksia, parannamme auton alustan äänieristyksiä sekä käsittelemme autonosia kolarien ja muiden käsittelyiden jälkeen.

Asiakkaanamme saat neuvoja ja ohjeita kaikissa auton ruosteenestoon, äänieristykseen ja korinhoitoon liittyvissä kysymyksissä. 

Meiltä löytyy tietoa, tuotteita ja palveluita auton alustan ja maalipinnan kunnon säilyttämiseksi.

finikor-ruoste-expertti  

Autosuojaus Carlife 

Artturintie 12-14 

36220 Kangasala

Avoinna arkisin: 8:00-15:30

Puh. (03) 379 0417

Posti@carlife.fi

Varaa aika puhelimitse tai verkkoajanvarauksen kautta. Voit pyytää myös tarjouksen autosi maalipinnan- tai ruosteenestokäsittelystä.

Verkkoajanvaraus

Tarjoukset
Katso viimeisimmät tarjoukset ja hyödynnä edut varatessasi palvelua. 

Lue Lisää...

Uuden auton suojaus ja hoito

Uuden auton ostaminen on investointi, joka kannattaa turvata. Auton kori ja ulkopinta huononevat nopeasti, mikäli niitä ei suojata ajoissa.

Lue Lisää...

Auton jatkuva suojaus ja hoito

Auton säännöllinen hoito on edellytys sille, että auto kestää ja säilyy hyvännäköisenä pitkään. Hyvännäköisellä ja kuntoisella autolla on myös nautinto ajaa.

Lue Lisää...